ajankohtaista

Meille töihin

By 09.08.2019 Ei kommentteja.

Koneiden kysynnän kasvun myötä etsimme nyt osaavaa ja tuloshakuista
Tuotantopäällikköä
vastamaan strategisesta hankinnasta sekä tuotannon työn suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Kokoonpanotehtaalla hankinnalla on merkittävä rooli laadun, toimitusaikapidon ja kannattavuuden varmistamiseksi. Siksi odotamme sinulta vahvaa näyttöä strategisesta hankinnasta ja kykyä delegoida vastuuta oikea-aikaisesti organisaatioon. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kokemusta esimiestyöstä. LEAN-toimintamallien hyvä osaaminen on etu toiminnan kehittämisessä. Meillä esimiestyö tarkoittaa erinomaisen työsuorituksen mahdollistamista, jolloin yhteistyö tuotekehityksen ja myynnin kanssa on elinehto. ProSilva Oyj:ssä on hyvä tekemisen meininki ja sitoutuneet ihmiset, joten tarjoamme sinulle mukaansa tempaavan tiimin, jossa on mahdollisuus kasvaa näyttöjen myötä isompaan vastuuseen nopeastikin.
Tehtävästä lisätietoja antaa seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta puh. 040 187 4035 ja hallituksen puheenjohtaja Lasse Karilainen puh. 0500 231 543, lasse.karilainen@prosilva.fi. Jätä hakemus MPS Uratorilla (uratori.mps.fi) 25.8. mennessä.

Lisäksi haemme osaavaan kokoonpanon valmistustiimiimme ammattitaitoista

Asentajaa

Lisätietoja asentajan tehtävästä antaa Jukka-Pekka Syvälahti, p. 050-5324 434, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.8. sähköpostiin: jukka-pekka.syvalahti@prosilva.fi