ajankohtaista

Muistokirjoitus: Lasse Karilainen oli koneellisen puunkorjuun vaikuttaja.

By 06.04.2020 Ei kommentteja.

ProSilva Oyj:n pitkäaikainen toimitusjohtaja ja omistaja Lasse Karilainen on kuollut Ruovedellä 3.4.2020 sairauden uuvuttamana. Lasse toimi metsäalalla urakoitsijana 80-luvun alusta lähtien. Koneet rakennettiin itse oman tarpeen mukaan. Vuonna 1998 Lasse perusti läheisimpien kumppaneiden ja toimijoiden kanssa ProSilva Oyj:n ja aloitti metsäkoneiden valmistuksen myyntiin.

Lasse pyrki jatkuvasti kehittämään puunkorjuuta helpottavia ratkaisuja hyvinkin urakoitsijalähtöisestä näkökulmasta ja ennakkoluulottomasti. Yksi Lasselle tärkeistä seikoista oli koneiden ostajien tapaaminen henkilökohtaisesti. Näin hän koki henkilökohtaisesti vastaavansa asiakkailleen myymänsä koneen toimivuudesta ja soveltuvuudesta asiakkaan tarpeisiin.

Koneet pyörivät jatkuvasti töissä ympäri maailmaa, mutta Ruovedellä on yksi moottori sammunut. Lasse Karilainen siunataan haudan lepoon Ruovedellä 23.4.2020.

Kukkien tai adressien sijaan Lasse Karilaisen muistoa voi kunnioittaa tukemalla Syöpäsäätiön työtä tilillä Nordea FI20 2344 1800 0032 29 / viestikenttään maininta ”Lasse Karilaisen muistoksi”. Toivomme, että lahjoittajat merkitsevät viestikenttään myös oman nimensä, mikäli haluavat sen omaisten tietoon.