Koska keskikokoista maastoystävällistä kuormatraktoria ei ollut, me päätimme kehittää sellaisen. F2 on tutkitusti markkinoiden ympäristöystävällisin vaihtoehto. Se on parhaimmillaan erityisen pehmeissä maastoissa, joissa sen keveys, ketteryys ja suorituskyky pääsevät toden teolla oikeuksiinsa.

Markkinoiden vähiten turvemaita kuormittava ajokone

ProSilvan F2-kuormatraktori syntyi todelliseen tarpeeseen, sillä markkinoilla ei ollut keskikokoista, kevyttä, ketterää ja maastoystävällistä vaihtoehtoa, joka suorituisi tehtävästään tehokkaasti pehmeimmilläkin maapohjilla.

F2 on Ruotsin valtion tutkimuskeskuksen suorittaman tutkimuksen mukaan ainoa ajokone, jonka aiheuttama painaumajälki alkoi vähentyä ensimmäisten ajokertojen jälkeen. Kaikilla muilla ajokoneilla raiteet lisääntyivät jokaisen ajokerran seurauksena. Tästä suorituksesta ylpeänä uskallamme väittää, että ProSilva F2 on markkinoiden maastoystävällisin ajokone turvemaille.

Mikäli arvostat pelkän suorituskyvyn lisäksi myös ajokoneen ympäristöystävällisyyttä, lupaamme F2-mallillemme parhaan asiakastyytyväisyyden pehmeiden alueiden lähikuljetuksiin.

Video

”Metsiin ei jää juuri minkäänlaista jälkeä”

”Meillä on sekä ProSilva F2 -ajokone että ProSilva-puolitelaharvesteri. Molemmat pehmoisille maille tarkoitettuja, joilla me pitkälti pyörimme. Se on näissä valttina, että pystymme tarjoamaan erilaista kalustoa metsänomistajille, joilta tullut palaute onkin ollut kovin positiivista urapainumien osalta. Metsiin ei jää juuri minkäänlaista jälkeä.”

Pertti Kuoppamäki
Harvestline Oy

Kertakaikkiaan järkevä kokonaisuus

ProSilvan tapa ajatella toisin tekee sen koneista markkinoiden kustannustehokkaimpia työvälineitä. Koneidemme voittavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pyöräkohtainen hydraulinen voimansiirto, komponenttien nerokas sijoittelu, pieni kääntösäde sekä markkinoiden matalin painopiste.