Tuotteet

S3

Energiapuun korjuuta uudella koneella? Harvennushakkuu pienellä koneella taloudellisesti ja jälkiä jättämättä, mutta tehokkaasti? Työkalu joka on tehty kestämään? Tervetuloa uusi S3!

Kompaktit ulkomitat, suuri ja vahva sydän, sekä "isältä pojalle" suunnitellut runkorakenteet - uusi metsien pikkujättiläinen on syntynyt!

”Väkivahva ja
taloudellinen”

Vähemmän on enemmän

Kaikki mitä tarvitaan, mutta ei mitään ylimääräistä – uudet S3 mallit on saatavana sekä 4- että kuusipyöräisinä versioina. Runkorakenne on muistakin ProSilva-malleista totuttuun tapaan tukeva ja yksinkertainen. Painopiste on saatu erittäin alas, joten vakaus on kompakteista mitoista huolimatta hyvä.

Uudistettu, taloudellinen ja yksinkertainen yksipiirinen hydraulijärjestelmä koneen ominaisuuksista tinkimättä. Uusi sähköisesti ohjattu erittäin suurikokoinen hydraulipumppu mahdollistaa taloudellisen ja tehokkaan toiminnan sekä älykkäät työskentelytilat eri tarpeisiin.

S3 esite
video

S4

Alkuperäisten ÄSSÄ-harvestereiden perintöä kunnioittavat uudet S-sarjan hakkuukoneemme ovat nähneet päivänvalon. Uusi S4 hyödyntää alkuperäisten koneiden vahvuuksia, ollen kuitenkin edistyksellisin ja tehokkain Ruovedella koskaan rakennetuista koneista. Luotettavat tehopakkaukset varustellaan aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Ainutlaatuinen voimansiiro mahdollistaa ylivoimaiset ajo-ominaisuudet maastossa ja erittäin tehokkaan komponenttien sijoittelun runkorakenteeseen. Huollettavuus ja koneen vakaus pitkilläkin nostureilla ovatkin huippuluokkaa. Vakautta ja mukavuutta edesauttaa myös valinnainen hydraulinen taka-akseli automaattisella vakautuksella.

”Edistyksellinen
nelipyöräinen”

Parasta laatua

Täysin uudistettu, ergonominen ohjaamo tarjoaa edeltäjäänsä enemmän tilaa 10 cm leveämmän runkorakenteensa ansiosta. Lisätila yhdistettynä hydrauliseen vaimennukseen, automaattiseen vakautukseen (±17° kallistus) ja ±90° automaattiseen kääntöön takaavat kuljettajan viihtyvyyden. Hyvän näkyvyyden varmistaa kuljettajan mahdollisuus säätää ohjaamon korkeus suhteessa runkoon haluamakseen.

Uudelleen suunniteltu runko on tehty jopa 30% vahvemmaksi kriittisistä paikoista, sallien suurempien hakkuupäiden turvallisen käytön. Akselivälin 47cm jatko mahdollistaa uuden kaksipiirisen hydraulijärjestelmän joka parantaa sekä hyötysuhdetta että työtehoa.

Uusi kaksipiirinen hydraulijärjestelmä mahdollistaa hakkuupään ja nosturin tehokkaamman ja taloudellisemman yhtäaikaisen käytön. Valinnainen hydraulinen taka-akseli automaattisella
vakautuksella.

S4 esite
Video

S6

ProSilva S6 on 6-pyöräinen versio S-sarjassa. Tässä telillä varustetussa koneessa on samat erinomaiset ominaisuudet kuin S4:kin. Telissä olevat suuret 34" pyörät tuovat lisää kantavuutta pehmeässä maastossa, ilman teloja. S6:kin käytetään hydrostaattista voimansiirtoa.

Täysin uudistettu ohjaamo tarjoaa 10cm lisätilaa ja entistä ergonomisemman työympäristön. Ohjaamon kääntö ja automaattinen vakautus helpottavat työntekoa.
Lisävarusteena saatava hydraulinen automaattisesti vakaava taka-akseli tekee koneesta vieläkin vakaamman ja miellyttävämmän.

Älykäs elektroninen IQAN-ohjausjärjestelmä tekee työskentelystä tehokasta –samalla taloudellista. Kuljettajakohtaiset säätömahdollisuudet tekevät koneesta joustavan työkalun jokaiselle yksilöllisesti.

”Täysin uudistettu ohjaamo tarjoaa 10cm lisätilaa ja entistä ergonomisemman työympäristön. Ohjaamon kääntö ja automaattinen vakautus helpottavat työntekoa.”

Parasta laatua

  • täysin hydrostaattinen ajovoimansiirto
  • Renkaat: edessä 710/55 x 34″ takana 710/70 x 34″
  • maavara: 700 mm
  • optimaalinen painopiste
  • todella vakaa myös 11 metrin nostureilla
  • monipuoliset hakkuupää- ja kuormainvaihtoehdot
S6 esite
Video

F2

ProSilva F2 on pehmeälle maastolle ja puun kesäkorjuuseen kehitetty kuormatraktori. Kuormatilan telasto on kantava, samoin jousitus on tehty mukavuutta ja kestävyyttä silmälläpitäen .Telalaput on taivutettu, joten maaston pinta ei rikkoudu.

”Täysin uudistettu ohjaamo tarjoaa 10cm lisätilaa ja entistä ergonomisemman työympäristön. Ohjaamon kääntö ja automaattinen vakautus helpottavat työntekoa.”

Tekniset tiedot

  • kosketuspinta-ala 900 mm telalapuilla: 5,4 m2
  • telarungot kallistuvat maaston mukaan pitkittäin ja poikittain
  • taivutetut telalaput
Lataa tekniset tiedot