Mielestämme koneen on toimittava tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Siksi varustimme myös S4-harvesterimme ainutlaatuisella hydraulisella ajovoimansiirrolla, jonka ansiosta sen maastokyvykkyys on huippuluokkaa, työskentelitpä pehmeiköllä tai vaikka vuoren rinteellä.

Vahvempi, fiksumpi, turvallisempi

S4-harvesteri on nelipyöräinen yleiskone, jonka käyttövarmuus ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Sen runkorakenne on nosturin HD-lavetin osalta pikkuveljeään vahvempi, minkä ansiosta koneessa voi käyttää suurempia hakkuupäitä.

S4:n moottoritekniikka on varustettu kaksipumppuisella ratkaisulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakkuupäätä ja nosturia voi käyttää yhtäaikaisesti maksimaalisella teholla eikä öljy lopu koskaan kesken, vaikka useita toimintoja ajetaan samanaikaisesti.

Työskentelyolosuhteiltaan S4 hakee vertaistaan. Sen ohjaamo on tilava ja ergonominen. Lisäksi koneessa on taka-akselilla vakiovarusteena käytön vakautta ja mukavuutta lisäävät hydrauliset heilurivarret automaattisella vakautuksella. Ohjaamon pituuskallistus suhteessa runkoon on säädettävä, minkä ansiosta myös näkyvyys ohjaamosta on paras mahdollinen. Nämä ominaisuudet yhdistettynä automaattiseen kääntöön tekevät S4:stä parhaan mahdollisen työskentely-ympäristön.

Neljällä, halkaisijaltaan suurella pyörällä varustetulla koneella syvä lumi ja jyrkät rinteet eivät ole ongelma, vaan mahdollisuus. Tähän harvesteriin jykevää tehokkuutta ja maasto-ominaisuuksia tuovat myös kuusisylinterinen moottori sekä mahdollisuus vaihtaa pyörien paikalle telastot.

S4 esite   Video

”Pienet käyttökustannukset ja jämpti toimija”

”Lähtökohta, miksi ProSilva on meille alun perin hankittu, on koneen pienet käyttökustannukset ja tuottavuus, eli pääomakulut verrattuna tuottoon. Lisäksi valintaan vaikutti yrityksen ja sen työntekijöiden luotettavuus. Nämä ovat pitäneet kyllä erittäin hyvin paikkansa.”

Veijo Laukkanen
Punkaharjun Metsäpalvelu Oy

Kertakaikkiaan järkevä kokonaisuus

ProSilvan tapa ajatella toisin tekee sen koneista markkinoiden kustannustehokkaimpia työvälineitä. Koneidemme voittavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pyöräkohtainen hydraulinen voimansiirto, komponenttien nerokas sijoittelu, pieni kääntösäde sekä markkinoiden matalin painopiste.


Mitat
Renkaat 700-sarja: edessä ja takana 710/70-34
Pituus 6480 mm
Leveys 2850 tai 3050 mm
Korkeus 3310 tai 3580 mm
Maavara 700 mm
Paino alk. 17200 kg
Moottori
Spesifikaatio 6-sylinterinen Cummins B6.7 EU stage V
Teho 186 kW
Vääntö 1152 Nm @ 1500 rpm
Ajovoimansiirto
Siirtotapa Hydrostaattinen
Vetovoima 180 kN
Runko-ohjauksen kääntökulma +/- 47°
Hydrauliikka
Spesifikaatio Sähköohjattu, kuormantunteva 2‑pumppujärjestelmä
Tuotto 448+336 l/min @ 1600rpm
Nosturivaihtoehdot
Kesla 16-sarja 9 / 10 / 11 m
Logmer 14-sarja 10 m
Hakkuupäävaihtoehdot
AFM, Kesla, Keto, Log Max, Moipu, Naarva, SP-Maskiner, Waratah