Ylivertainen kokonaisuus

ProSilvan ylivoimaisuus kokonaistaloudellisena metsäkoneena perustuu sen yksinkertaiseen rakenteeseen sekä nerokkaaseen pyöräkohtaiseen voimansiirtoon.

Runkorakenteen ansiosta koneen painopiste on markkinoiden matalin, mikä tekee siitä vakaan ja miellyttävän työympäristön. Rungon yksinkertaisuus tarkoittaa myös pienempää vikaantumisriskiä ja huoltotarvetta. Tämä kaikki tekee ProSilvasta äärimmäisen käyttövarman vaihtoehdon.

Harvesterimme ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä metsäkoneita. Niiden pyörä- ja telaratkaisujen ansiosta harvennukset ja jatkuvan kasvatuksen hakkuut ovat mahdollisia myös pehmeissä maastoissa, lähes jälkiä jättämättä ja ympäri vuoden.

Suomalaista laatua – myös maailmalla

Kaikki ProSilvan tuotekehitys ja koneiden valmistus tapahtuu valvotuissa olosuhteissa Ruovedellä, Suomessa.

Koneitamme on tällä hetkellä metsäkoneammattilaisten käytössä Suomen lisäksi myös 11 muussa maassa ja laajennamme toimintaamme uusille alueille aktiivisesti.

Vientimarkkinoilla valttejamme ovat etenkin koneen yksinkertainen käytettävyys, toimintavarmuus sekä telaratkaisut, jotka mahdollistavat puunkorjuun märissä ja pehmeissä maastoissa sekä vuoristo-olosuhteissa.

Osa isompaa kokonaisuutta

ProSilva on osa Tampereen Konepajat Oy -konsernia. Konsernissa työskentelee kahdeksalla tehtaalla yli 200 koneenrakennuksen ammattilaista ja liikevaihtoa yhtiöryhmällä on noin 40 miljoonaa euroa.

Tutustu Tampereen Konepajat -konserniin.

Järkevän metsäkoneurakoitsijan fiksu valinta

Olemme määritelleet toiminnallemme arvot, jotka ohjaavat tuotekehitystämme, konevalmistustamme sekä tapaa, jolla palvelemme sinua jokaisessa kohtaamisessa.

ProSilvan koneet ovat yksinkertaisia ja siksi ne ovat myös kestäviä. Koneet ovat tutkitusti koko elinkaarensa ajalta markkinoiden kokonaistaloudellisimpia.

ProSilvan toiminta on ketterää ja asiakaskeskeistä. Tämä näkyy niin käytännön asiakaspalvelutyössä kuin koneen tuotekehityksessäkin. Asiakkaan toiveet tahdotaan ylittää jokaisessa kohtaamisessa.

ProSilva kyseenalaistaa totutut ajattelumallit ja tuo säännöllisesti markkinoille uusia, järkeviä, asiakkaan todelliseen tarpeeseen kehitettyjä metsäkoneinnovaatioita.

ProSilvan metsäkoneiden ainutlaatuiset tekniset ominaisuudet tekevät siitä markkinoiden ympäristöystävällisimmän vaihtoehdon harvennuksiin ja jatkuvaan kasvatukseen.