Tekninen tuki

Koska jokainen metsäkonemallistomme yksilö on omaa käsialaamme, me myös tunnemme ne läpikotaisin. Siksi saat teknisestä tuestamme varmasti vastauksen kaikkiin koneen toimintaan liittyviin kysymyksiisi. Palvelu on sinulle ilmainen ja kuuluu aina automaattisesti osaksi konetoimitusta.

Meille on tärkeää, että saat palvelua omalla äidinkielelläsi. Siksi olemme kouluttaneet tärkeimmille markkina-alueillemme metsäkoneammattilaisia, jotka palvelevat sinua paikallisissa tuki- ja huoltopisteissämme.

Huolto

ProSilvan metsäkoneet on yksinkertaisen rakenteensa ansiosta äärimmäisen toimintavarmoja ja luotettavia työkaluja. Koneen vikaantumisista johtuvat seisokit eivät ole asiakkaillemme arkipäivää ja itse asiassa, jokainen koko historiamme aikana valmistamistamme koneista on edelleen tänäkin päivänä kovassa käytössä.

Kuitenkin myös meidän koneitamme on hyvä huoltaa määräajoin, jotta ne säilyttävät korkean käytettävyytensä koko elinkaarensa ajan. Metsäkoneidemme huoltopalvelun tarjoamme sopimushuoltoverkostomme kautta kaikkialla Suomessa sekä tärkeimmillä markkina-alueillamme.

Varaosat

Kun tarve koneen varaosalle tulee, saat sen nopeasti tehtaamme varastolta. Hyllystä meiltä löytyy suoraan noin 5000 nimikettä ja ne joita ei suoraan ole saatavilla, hankimme käyttöösi nopealla toimitusajalla.

Edustuksessamme olevissa varaosissa on myös se hyvä puoli, että ne ovat edullisia. Tämä näkyy luonnollisesti suoraan kukkarossasi varaosan ostohetkellä, mutta parantaa omalta osaltaan pitkässä juoksussa myös koneesi kokonaistaloudellisuutta.

Varaosatilauksen teet kätevimmin joko soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Soita: 050-5748665
Lähetä sähköpostia: spare.parts@prosilva.fi

Miten voimme auttaa?

Tarvitsetpa vastauksia koneen toimintaan, huoltoon tai varaosiin liittyen, ota yhteyttä. Lupaamme vastata yhteydenottoosi aina nopealla aikataululla, sillä tiedämme että koneesi tuottaa vain silloin, kun se on toiminnassa.

Ota yhteyttä!