Palvelut

Tekninen tuki

ProSilvan koneeseen liittyy aina automaattisesti asiakaskohtainen tekninen tukipalvelu. Olitpa missä päin maailmaa tahansa, paikallinen tuki ja huolto-organisaatio on sinua palvelemassa –omalla äidinkielelläsi.

Kaikissa maissa teknisessä tuessa työskentelevät ProSilvan kouluttamat huoltoneuvojat. Esimerkiksi Etelä-Amerikan kuivassa paahteessa, kun ProSilva-kone työskentelee yli 5000 tuntia vuodessa ääriolosuhteissa, ammattilaiset tekevät tarkastukset aina kun koneen kuljettajan vuoronvaihto tehdään.

ProSilvan mukana saat riittävän käyttöönopastuksen ja dokumentaation. Mikä tahansa yksityiskohta koneessasi herättää kysymyksiä –voit aina soittaa meille.

”Olitpa missä päin maailmaa tahansa, paikallinen tuki ja huolto-organisaatio on sinua palvelemassa –omalla äidinkielelläsi.”

Huolto

Erityisosaamista haastaviin olosuhteisiin

ProSilva-huolto palvelee asiakkaita sopimushuoltoverkoston tukemana kaikkialla Suomessa. ProSilva-koneiden toiminta- ja huoltovarmuudesta kertoo parhaiten se, että käytännössä jokainen yli 200:stä valmistetusta koneesta on edelleen tuottavassa työssä.

200
valmistettua konetta, joista jokainen
on edelleen tuottavassa työssä

Varaosat

Varastomme kattaa hyllystä noin 5000 nimikettä –nopealla toimitusajalla enemmänkin. Olemmekin täyden palvelun metsäkonetalo kun ProSilva pidetään tuottavassa työssä. Pidämme myös muut merkit liikkeellä, sillä useinhan ne tulevat meille vaihdossa urakoitsijan ensimmäiseen ProSilvaan…

varaosatilaukset: spare.parts@prosilva.fi

puh. 050-5748665