S5-harvesteri on valintasi silloin, kun tarvitset vähän enemmän kaikkea. Tähän harvesteriin paketoimme nimittäin kaikki sen pikkuveljen S3:n loistavat ominaisuudet, mutta lisäksi suurensimme myös runkokomponentteja mahdollistamaan suuremmat nosturit ja hakkuupäät.

Ketteryyttä, tehokkuutta ja teknistä ylivoimaa

S5-harvesterissa on kaikki pikkuveljensä S3-mallin erinomaiset ominaisuudet sekä tymäkästi tehoa. Sen nosturialusta on vahvistettua HD-mallia, mikä mahdollistaa suurempien nostureiden ja hakkuupäiden käytön harvesterissa turvallisesti.

Kuusipyöräisenä tämä harvesteri on vakaa ja käyttömukava. Mallin pyörästön ansiota on myös harvesterin voittava ominaisuus, eli sen erinomainen kantavuus pehmeällä alustalla. Lisäksi S5 on äärimmäisen maastoystävällinen kapeutensa ja alhaisen painopisteensä ansiosta.

ProSilvan tapa ajatella toisin tekee sen koneista markkinoiden kustannustehokkaimpia työvälineitä. Koneidemme voittavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pyöräkohtainen hydraulinen voimansiirto, komponenttien nerokas sijoittelu, pieni kääntösäde sekä markkinoiden matalin painopiste.

S5 esite   Video

”Asiakkaidemme toiveista syntynyt”

”Useat asiakkaamme ovat tykästyneet S3:n konseptiin, mutta halusivat isompaa nosturia ja hakkuupäätä. Tähän tarpeeseen kehitimme S5:n. Pikkuveljensä tapaan sekin on kevyt, kapea ja suorituskykyinen kone yksinkertaisella ja helppohuoltoisella rakenteella, mutta tarjoaa kaiken astetta järeämmässä paketissa.”

Jukka-Pekka Syvälahti
ProSilva Oyj

Työskentelyolosuhteet huippuluokkaa

S5-harvesterin ohjaamossa on ilo työskennellä, sillä ohjaamon ergonomia, tilavuus ja näkyvyys ovat huippuluokkaa. Työskentelymukavuutta lisäävät entisestään myös ohjaamon automaattinen kääntö sekä lisävarusteinen automaattinen vakautus.


Mitat
Renkaat 700-sarja: edessä 710/45-26.5, takana 710/70-34
Pituus 7440 mm
Leveys 2840 mm
Korkeus 3500 mm
Maavara 650 mm
Paino 18500 kg
Moottori
Spesifikaatio Cummins B6.7 EU Stage V
Teho 187 kW
Vääntö 1150 Nm @ 1500 rpm
Ajovoimansiirto
Siirtotapa Hydrostaattinen
Vetovoima 215 kN
Runko-ohjauksen kääntökulma +/- 47°
Hydrauliikka
Spesifikaatio Sähköohjattu, kuormantunteva, yksipiirinen
Tuotto 448 l/min @ 1600 rpm
Nosturivaihtoehdot
Kesla 16-sarja 9 / 10 / 11 m
Logmer 14-sarja 10 m
Hakkuupäävaihtoehdot
AFM, Kesla, Keto, Log Max, Moipu, Naarva, SP-Maskiner, Waratah