Agrihuolto Pitkänen vahvistamaan Prosilvan huoltotoimintaa

31.10.2022

ProSilvan asiakkaita Itä-Suomen alueella palvellaan jatkossa entistäkin paremmin, sillä yrityksen huoltopalveluverkostoon liitetään nyt Agrihuolto Pitkänen Oy.

Agrihuolto Pitkänen on työkoneiden huoltoon erikoistunut yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa ja Joensuussa. Asennus- ja korjauspalveluiden lisäksi yrityksen tarjontaan kuuluvat myös koneiden varustelu, varaosamyynti sekä öljyt, suodattimet, rasvat ja ilmastointihuollot.

Agrihuolto Pitkäsen huollot tehdään Kuopiossa Toivalassa, Iisalmessa Ratapellonkadulla ja Joensuussa Salpakankaaalla. Huoltokäyntejä yritys tekee myös asiakkaan luona.

ProSilvan toimitusjohtaja Keijo Ojala on mielissään yhteistyön tiivistymisestä Agrihuolto Pitkäsen kanssa. “Tämä sopimus vahvistaa huoltotoimintaamme Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Se toimii myös hienosti tukena myyntipäällikkömme Jesse Jolkkosen hyvin alkaneelle konemyynnille näillä alueilla.”

Agrihuolto Pitkänen on valmis vastaanottamaan Prosilvan asiakkaat. “Järjestimme yrityksen uusissa Kuopion tiloissa ensimmäisen ProSilva-koulutusjakson syyskuussa. Paikalla siellä oli huoltoasentajia kaikista Agrihuolto Pitkäsen toimipisteistä. Tehtaan tuella ja vankalla ammattiosaamisellaan heillä on nyt hyvä merkkimme tuntemus ja valmiudet palvella asiakkaitamme vahvalla osaamisella.”

Tervetuloa avajaisiin!

Agrihuolto Pitkäsen Joensuun toimipisteen virallisia avajaisia juhlitaan perjantaina 4.11.2022. Tule paikalle! Menossa mukana ovat myös ProSilvan Jesse Jolkkonen, Keijo Ojala sekä uusi S3-harvesterimme esittelykone!

ProSilva-koulutus Kuopiossa syyskuussa
Agrihuolto Pitkäsen yrittäjät Anne ja Petteri Pitkänen

Ota Agrihuolto Pitkäsen yhteystiedot talteen tästä:

KUOPIO
Takojantie 2
70900 Toivala
040 511 8854

IISALMI
Ratapellonkatu 14
74120 Iisalmi

JOENSUU
Kiilatie 1
80100 Joensuu
050 523 4338