Mäntyharjulle uusi ProSilva S3 -harvesteri

15.10.2021

Koneurakointi Isto Paasonen Ky hankki uuden ProSilva S3 -harvesterin. Urakoitsija kuvailee konetta huippuvalinnaksi harvennuksille.

Isto Paasonen on urakoinut Mäntyharjun metsissä jo yli 20 vuotta. Tänä päivänä hänen yrityksensä konekanta kattaa kolme harvesteria, kaksi kuormatraktoria sekä yhden tela-alustaisen kaivinkoneen uudistusalojen mätästyksille. Puunkorjuussa toimintaa tukee lähikuljetuksissa kaksi yhteistyökumppania ajokoneilla.

Isto Paasonen kertoo, että hänen yrityksensä on perheyritys sanan todellisessa merkityksessä. Perheen äiti Tiina hoitaa yrityksen taloushallinnon ja juoksevat asiat sekä toimii yritystoiminnan kapellimestarina. Hän on hyvä esimerkki siitä, miten tärkeää työtä naisväki yrityksissä tekee. Perheen veljeksistä Onni käy lukion viimeistä vuotta ja harrastaa nuorten maajoukkuetasolla ampumahiihtoa. Johannes on puolestaan nuoresta iästään huolimatta kokenut motokuski. Nyt 32-vuotias mies oli koneen puikoissa ensimmäistä kertaa jo 14-vuotiaana.

Ensivaikutelma ProSilva S3 -harvesterista on Isto Paasosen mukaan todella positiivinen. ”Tämä on huippu kone harvennuksille, enkä tiedä mikä voisi olla parempi. Kone on vakaa ja todella nopea napsia runkoja myös täydeltä ulottumalta. Polttoaineen alhainen kulutus on myös positiivinen yllätys.”

ProSilva toivottaa onnea ja paljon hyviä työtilaisuuksia uudelle koneelle!