S3-harvesterissa yhdistyy ylivoimaisella tavalla metsäkoneen keveys, ketteryys, vakaus ja voima. Se on pikkujätti, jonka olemme virittäneet suoriutumaan harvennuksista sekä energiapuun korjuusta tehokkaasti, taloudellisesti ja lähes jälkiä jättämättä

Taloudellisuuden ja tuottavuuden yhdistelmä

Rakenteeltaan yksinkertainen ja toimintavarma S3 on kustannustietoisen urakoitsijan valinta. Koneen ylläpitokustannukset ovat alhaiset ja käyttötilanteeseen mukautuva hydrauliikan ohjaus tekee toiminnasta polttoainetaloudellista myös pienirunkoisissa kohteissa.

Mutta vaatimattomuus ei suinkaan kuvaa tätä harvesteria muutoin kuin polttoaineen kulutuksessa. Koneen kuusisylinterinen moottori takaa vääntöä ja reserviä myös vaativampiin korjuuolosuhteisiin ja siksi kone ei hakkuutyön tuottavuudessa jää juurikaan isommista malleista jälkeen.

S3-harvesterin painopiste on ProSilvalle tyypilliseen tapaan matala, joten koneen vakaus ja vetojärjestelmän mahdollistama ympäristöystävällisyys ovat tässäkin koneessa huippuluokkaa. Konetta on saatavana nelipyöräisenä tai kuusipyöräisenä, käyttötarkoituksesta ja käyttäjän mieltymyksistä riippuen.

S3 esite   Video 1 Video 2

”Tämä on kone juuri minun tarpeisiini”

”Kiinnitin hakkuukonetta valitessani huomiota moneenkin seikkaan, mutta yksi tärkeimmistä oli se, miten kone soveltuu juuri minun urakoimilleni kohdetyypeille. Pehmeillä mailla tehtävät harvennukset houkuttivat ProSilva S3 -mallin valintaan.”

Reijo Männikkö
RM Agrikone Oy

Kertakaikkiaan järkevä kokonaisuus

ProSilvan tapa ajatella toisin tekee sen koneista markkinoiden kustannustehokkaimpia työvälineitä. Koneidemme voittavia ominaisuuksia ovat esimerkiksi pyöräkohtainen hydraulinen voimansiirto, komponenttien nerokas sijoittelu, pieni kääntösäde sekä markkinoiden matalin painopiste.


Mitat
Renkaat 700-sarja: edessä 710/40-22.5, takana 710/55-34
Pituus 7230 mm
Leveys 2820 mm
Korkeus 3400 mm
Maavara 570 mm
Paino 15700 kg
Moottori
Spesifikaatio 6-sylinterinen Cummins B6.7 EU stage V
Teho 186 kW
Vääntö 1152 Nm @ 1500 rpm
Ajovoimansiirto
Siirtotapa Hydrostaattinen
Vetovoima 152 kN
Runko-ohjauksen kääntökulma +/- 47°
Hydrauliikka
Spesifikaatio Sähköohjattu, kuormantunteva
Tuotto 448 l/min @ 1600 rpm
Nosturivaihtoehdot
Kesla 13-sarja 9,5 / 10,5 m
Logmer 10-sarja 10 m
Hakkuupäävaihtoehdot
AFM, Kesla, Keto, Log Max, Moipu, Naarva, SP-Maskiner, Waratah