Uusi ProSilva S5 harvesteri Pajaka Puit OÜ:lle Viroon

31.05.2022

Pajaka Puit OÜ hankki jo kuudennen Prosilva harvesterin

Pajaka Puit OÜ:n yhteistyö Agrosilva OÜ:n ja Prosilva Oyj:n kanssa alkoi jo vuonna 2002. Silloin heille toimitettiin ensimmäinen harvesteri Prosilva 810. Tämän jälkeen Pajaka Puit OÜ on hankkinut Prosilva koneita tasaiseen tahtiin.

Prosilva S5:n kuljettajat Aivar Muhu vas. ja Argo Lehtsaar kesk. sekä konetta luovuttamassa Agrosilvan Heino Türk. Molemmat kuljettajat ovat työskennelleet Pajaka Puit OÜ:n palveluksessa liki 20 vuotta.

Pajaka Puit OÜ:n perustaja Rain Elfenbein on toiminut metsäalalla vuodesta 1994

Vuonna 1999 yritys sai nimekseen Pajaka Puit OÜ. Yhtiön tavoitteena on olla turvallinen ja joustava kumppani metsätalouden saralla erityisesti kotiseudullaan Raplan, Harjun ja Läänen maakunnissa.

Pajaka Puit on perheyritys, jonka perusarvot ovat luotettavat ihmissuhteet ja vastuullinen asenne työhön

Yhtiö työllistää yli 20 työntekijää ja on yksi alansa suurimmista työnantajista. Työntekijämme arvostavat ennen kaikkea vakautta – suurin osa heistä on työskennellyt meillä yli 15 vuotta. Omalta osaltamme osallistumme myös työntekijöidemme kouluttamiseen. Kaikilla meillä työskentelevillä metsämiehillä on Luuan metsäkoulun ammattitodistus. Pajaka Puit OÜ:llä on kestävän toimitusketjun sertifikaatti nro NCS-PEFC / COC-0005, kertoo yhtiön toimitusjohta Rain Elfenbein.

Kuvassa Pajaka Puit OÜ:n perustaja ja toimitusjohtaja Rain Elfenbein

Pajaka Puit OÜ on varsinainen perheyritys

Perheen äiti Kertu Elfenbein ja poika Ralf Elfenbein toimivat myös yhtiön operatiivisissa tehtävissä. Kertu hoitaa yhtiön taloushallinnon sekä päivittäiset toimistorutiinit. Ralf toimii yhtiössä metsänhoitajana, arvioiden operoitavat metsäkiinteistöt.

Ralf Eifenbein harrastaa menestyksekkäästi metsuritaitokilpailemista. Maamess 2022  näyttelyn yhteydessä järjestetyssä kilpailussa hän voitti U20-sarjan mestaruuden.

Prosilvan väki kiittää luottamuksesta sekä toivottaa onnea ja menestystä Pajaka Puit OÜ:n henkilöstölle!